Vuoden tyhmin rikollinen? Valvontakamerakuva kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset ovat tunnetusti yhteiskunnan pohjasakkaa varsinkin älyllisesti. Maailmalta kantautuu viikoittain tietoja tapauksista, joissa tavattoman typerät rikolliset ovat jääneet kiinni todella alkeellisten mokien takia. Tuorein tapaus tulee nyt Australiasta.

Splash
Splash

Australian Wollongongissa poliisi etsii parhaillaan miestä, joka tallentui murtovarkautensa aikana valvontakameraan aivan lähietäisyydeltä. Mies oli 7. joulukuuta murtautunut Cole Studios -kameraliikkeeseen ja vienyt sieltä arvokkaita ammattikameroita. Samalla hän tuli kuitenkin poseeranneeksi hieman toisenlaiselle kameralle.

Paikalliset mediat ovat nimenneet miehen vuoden tyhmimmäksi rikolliseksi, eikä tiedossa vielä ole poseerasiko hän valvontakameralle tahallaan vai silkkaa tyhmyyttään. Miehen kuva leviää parhaillaan nopeasti sosiaalisissa medioissa.