11-vuotias businessnainen – oma yritys jo 6 vuoden ajan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Detroitissa asuva Asia Newson on vasta 11-vuotias tyttö, mutta hän puhuu jo kuin kunnon businessnainen. Newsonilla on ollut oma yritys jo kuusi vuotta. Yritys kantaa nimeä Super Business Girl ja Newson myy sen kautta itsetehtyjä kynttilöitä, kengännauhoja, reppuja, vihkoja ja mukeja.

YouTube
YouTube

Newsonin yrityksen tuotot lahjoitetaan vähävaraisille ihmisille ruoan ja vaatteiden muodossa. Tytöllä on valtava kunnianhimo työskennellä yrityksensä eteen ja kasvattaa siitä vielä isompi.

– Haluan avata Super Business Girl -kauppoja ja haluaisin tuotteitani esimerkiksi Walt Disneyn putiikkiin, Newson kommentoi ABC-uutisille.

Newsonin tavoitteena on perustaa joskus koulu, joka opettaisi lapsia puhumaan hyvin ja käsittelemään rahaa. Newson haluaisi opettaa muita lapsia tavoittelemaan unelmiaan ja ymmärtämään, että heidän menestyksensä on riippuvainen pelkästään heistä itsestään.