Christina Milian nosti povensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Milian on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja televisiotähtenä. Hän vaihtoi taannoin levy-yhtiötään ja siirtyi Young Money Entertaimentin riveihin. Viime aikoina Christina tuntuu kuitenkin keskittyneen enemmän muihin asioihin kuin musiikkiuraansa.

Eilen Christina kuvattiin Runway Wonderland Children’s Benefit -julkkisjuhlissa, jonne hän oli pukeutunut upeaan punaiseen iltapukuun. Asuvalinta oli varmasti miesten mielestä osuva, sillä se nosti laulajattaren poven selvästi pääosaan.

Teinitähtenä tunnetuksi alunperin tullut Christina Milian meni vuonna 2009 naimisiin muusikko The-Dreamin kanssa. Pari karkasi naimisiin Las Vegasissa. Heille syntyi yhteinen Violet-tytär. Musiikkipari erosi jo vuonna 2010. Milian on nyt kihloissa Rap-A-Lot Records -levy-yhtiön pomon James Princen pojan, Jas Princen kanssa. Christina on julkaissut kolme albumia, joiden nimet ovat Christina Milian, It’s About Time ja So Amazin’.