Humalaisen tasapaino petti – kaatui naamalleen eteiseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ei ole ennenkuulumatonta, että humalassa tasapainoilu tuottaa enemmän haasteita kuin yleensä. Erään humaltuneen miehen kaverit ovat onnistuneet kuvaamaan hulvattoman videon päihtyneestä ystävästään, joka odottaa kotiovensa avautuvan. Mies seisoskelee ovensa takana yrittäen pysyä pystyssä.

YouTube
YouTube

Oven avauduttua mies kaatui pitkin pituuttaan ovesta sisään. Kasvoilleen laskeutunut kaveri jäi makaamaan eteiseen. Miehen ystävillä oli varmasti naurussa pidättelemistä. Puolassa kuvattu video osoittaa, että monessa muussakin maassa juhlitaan joulun alla railakkaasti.

Suomalaisessa rappukäytävässä saattaa pikkujoulukautena törmätä vastaavanlaiseen näkyyn. Tällä puolalaisella on varmasti monia suomalaisia kohtalotovereita. Videossa esiintyvällä herralla on seuraavana päivänä todennäköisesti kahta kauheampi päänsärky.