Katie Price esitteli uudet rintansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katie Price, joka on tehnyt kokonaisen omaisuuden isojen rintojensa avulla, on nyt leikkauttanut ne pienemmiksi. Aiemmin uutisoimme Pricen julkaiseman kuvan, josta sai jo sen käsityksen, että rinnat ovat paljon pienemmät. Nyt Katie Price on nähty Lontoossa ja leikkauksen tulokset ovat selvät.

Splash
Splash

Mirror-lehden mukaan Katie Price kävi pienentämässä rintansa huikeat viisi kokoa pienemmäksi, jolloin ne jäivät silti C-kupin kokoisiksi. Price on kertonut omalla instagram-sivullaan, että hän on todella tyytyväinen lopputulokseen.

Price nähtiin poistuvan Lontoossa sijaitsevalta studiolta täysissä meikeissä. Hän kuvaa tällä hetkellä 2015-vuodelle kalenteria, jossa uusi vartalo tullaa näkemään pääosassa.

Splash
Splash