Mila Kunis upeissa mitoissa lapsen syntymän jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mila Kunis oli Graig Fergusonin vieraana The Late Late Show -nimisessä keskusteluohjelmassa. Kunis on hiljattain synnyttänyt hänen ja miehensä Ashton Kutcherin esikoisvauvan. Kunisilla oli yllään tiukahko musta mekko, joka paljastaa, että tähti on päässyt takaisin upeisiin mittoihinsa.

YouTube
YouTube

Kunisin ja Kutcherin tyttövauva Wyatt on vasta reilun kahden kuukauden ikäinen, mutta tuore äiti on jo ehtinyt päästä raskausaikana kertyneistä kiloista eroon. Kunis on antanut kaiken kunnian rintaruokinnalle ja kertonut, että se on ollut syy naisen nopeaan palautumiseen.

31-vuotias tähti nauttii äitiydestä ja Ferguson sanoo hänelle sen johtuvan siitä, että tyttövauvat ovat helppoja. Ferguson jatkaa vielä, että teini-iässä asia tosin muuttuu, mutta siihen Kunisilla on jo ratkaisu valmiina.

– Tytön teiniongelmat eivät ole minun ongelmiani! Ashton saa hoitaa sen puolen, Kunis kommentoi Late Late Showssa.