Pikkutyttö haukkui Disney-hahmon Disney Worldissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Disneyworld saattaa hämmentää lapsia, jotka pääsevät yllättäin tapaamaan kaikki tutut hahmot piirretyistä. Kaikki hahmot eivät välttämättä ole kovin rakastettuja, koska paikalla on myös piirrettyjen pahikset. Nyt eräs pikkutyttö on kertonut yhdelle pahikselle ajatuksiaan.

YouTube
YouTube

Videolla näemme, kuinka pieni tyttö antaa Kaunotar ja Hirviö -piirretystä tutun pahiksen, Gastonin, kuulla kunniansa. Gaston yrittää saada Bellen itselleen ja sehän ei tälle tytölle sovi, koska hän pitää visusti hirviön puolia. Gaston on melko seksistinen hahmo, eikä poikkea roolistaan tässäkään, kun joutuu pieneen sanaharkkaan tytön kanssa.

Tyttö ilmoittaa, että hirviö tulee taistelemaan Gastonin kanssa, johon Gaston vastaa: ”No niin, sinä olet nyt tehnyt ajatustyötä ihan tarpeeksi. Mene tekemään asioita, joita sinun elämässäsi kuuluukin. Nyt hymyile, niin kun olisit tekemässä minulle voileipää”. Ympärillä olevat ihmiset saavat tilanteesta kunnon naurut, kun tyttö tulistuu väittelemään Gastonin kanssa.