Pilailija teki vesamattiloirit – sai porttikiellon kauppoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin Adrian Van Oyen -nimisestä pojasta, joka kuvasi itsestään videon, jossa hän oksentaa junassa vihreää litkua ja kertoo kaikille hänen sairastavan ebolaa. Hän on kuvannut myös sellaisen videon, jossa hän kaatuu eri tavoilla supermarkettien käytävillä.

YouTube
YouTube

Isot tavaratalot ovat nyt antaneet videon vuoksi Van Oyenille porttikiellon. Van Oyen on kertonut Daily Mail -lehdelle, että hän on saanut porttikiellon Coles, Woolworthsiin, Big W sekä BI-LO -tavarataloihin Australiassa. Porttikiellot tulivat viikko sen jälkeen, kun video julkaistiin. Kiellot ovat voimassa kokonaisen vuoden.

Porttikielloista huolimatta Van Oyen on tyytyväinen, että teki videon. Tämä 19-vuotias poika kertoo Youtube-kanavallaan, että hän tekee videoita viihdyttääkseen muita ja saadakseen erilaisia reaktioita ihmisissä aikaiseksi. Siinä hän ainakin onnistui tällä videolla. Suomessa Vesa-Matti Loiri teki aikoinaan ennätyksen kaatuilemisessa.