Ranskalainen kotirouva tuomittiin – ahdisteli seksuaalisesti putkimiehiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjoisranskalainen Arrasin kaupunki on tuominnut seksuaalisesta ahdistelusta syytetyn kotirouvan ehdolliseen vankeuteen. 50-vuotias nainen oli syyllistynyt kahden miehen ahdisteluun heidän ollessaan työtehtävissä ranskattaren asunnolla viime vuoden lokakuussa.

Putkimiehinä toimineet uhrit kantelivat rouvan teoista poliiseille ja nainen lopulta pidätettiin. Uhrit ovat kertoneet paikalliselle Voix du Nord -lehdelle, että kotirouva oli kutsunut putkimiehet paikalle vuotavien putkien takia. Ahdistelua tapahtui kahdessa yksittäisessä tapauksessa, jossa putkimiehet olivat saapuneet yksin naisen asunnolle.

Miehet ovat kertoneet, että rouva sulki ikkunoidensa sälekaihtimet ja sen jälkeen alkoi kosketella heitä kesken työskentelyn. Toinen miehistä kertoi, että nainen painautui hänen takamustaan vasten.

Kotirouva oli sanonut putkimiehille, että kun putket on korjattu täytyy heidän mennä hänen kanssaan sänkyyn. Koska kumpikin miehistä kieltäytyi naisen vaatimuksesta, raivostui 50-vuotias rouva ja heitti heidät ulos asunnostaan. Toinen miehistä kertoi, että poliisi joutui hakemaan hänen työkalunsa naisen asunnosta seuraavana päivänä.

Syytetty on myöntänyt syyllisyytensä ja kertonut oikeudessa, että hänellä on vakava alkoholiongelma. Kotirouva oli pyytänyt putkimiehiltä anteeksi ja suostunut maksamaan heille vahingonkorvauksia 1.000 euroa kummankin kärsimyksestä. Nainen tuomittiin 12 kuukauden ehdolliseen vankeuteen ja osana tuomiotaan rouvan tuli hakeutua alkoholivieroitukseen.