Uskomattoman upeita luontokuvia – ikuistettu iPhonella!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaliforniassa asuva Kevin Russ on tällä hetkellä unelma-ammatissaan. Tämä 31-vuotias mies matkustelee ympäri Yhdysvaltoja autolla ottaen samalla upeita valokuvia. Russ kuvaa luontoa, maisemia ja eläimiä käyttäen kuvausvälineenään vain iPhonea.

Instagram
Instagram

Russin kuville löytyy arvostusta ja miehellä onkin seuraajia Instagramissa yli 171.000. Russ saa loihdittua puhelimella ottamistaan kuvista kauniita ja tunnelmallisia taideteoksia. Kuvat ovat todella kaukana suttuisista ja pikselimössöisistä kuvista, jollaisiksi useiden muiden ottamia kuvia voisi luonnehtia.

Osakseen kiitos kuuluu myös todella upeille maisemille ja hetkille, joita Russ on päässyt todistamaan matkatessaan ympäri Yhdysvaltoja.

Russ on hiljattain matkustellut muuallakin ja hänellä on nykyään kuvia myös esimerkiksi Islannista ja Afrikasta. Omilla verkkosivuillaan hän kertoo käyttävänsä puhelimessaan vscocam-sovellusta. Hän myös mainitsee, että myy kuviaan ja kuvien käyttöoikeuksia, mistä saadut rahat pitävät hänet tienpäällä.

Keeping warm in the gorge with @tincupwhiskey. #MountainWhiskey

Kuva, jonka Kevin Russ (@kevinruss) julkaisi

On the move. Bambino game reserve

Kuva, jonka Kevin Russ (@kevinruss) julkaisi

Exploring around the crest today with @moristeele

Kuva, jonka Kevin Russ (@kevinruss) julkaisi