Joulun erikoisin lahjaidea: Alastoman kokin intiimisuoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu lähestyy jo kovaa vauhtia, ja parhaillaan monet miettivät lahjaideoita läheisille. Nyt on lanseerattu tuote ihmisille, jotka haluavat kokkailla kotonaan alastomana. Monet alastomat kotikokit ovat joutuneet huomaamaan, että esimerkiksi pekonista voi roiskua kuumaa rasvaa paljaalle iholle.

Splash
Splash

Amerikkalainen J&D Foods on esitellyt The Naked Bacon Cooking Armor -nimisen suojavälineen nakukokeille, jotka haluavat suojata intiimialueensa kuumilta rasvaroiskeilta. Tuote on kuin urheilulajeissa käytetty ”munasuoja”, mutta hieman tyylitellymmän näköinen. Suojan hinta on Yhdysvalloissa 15 dollaria. Yrityksen mukaan pekonin paistamista alastomana voidaan verrata jopa Super Bowl -voittoon.

Splash
Splash