Ällistyttävä näky japanilaisessa kylpylässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylpyamme ja keltaiset kumiankat kuuluvat yhteen. Vaikka markkinoilla on kaiken värisiä ja muotoisia vesileluja, on keltainen kylpyankka muodostunut klassikoksi oranssin nokkansa kanssa. Osa ihmisistä keräilee kumiankkoja kylpyhuoneeseensa tunnelmaa antamaan.

Nyt japanilaiset uimahallit ovat innostuneet pirstämään asiakkaidensa päivää keltaisten kumiankkojen avulla. Netissä on julkaistu kuvia esimerkiksi tokiolaisesta kylpylästä, jossa uiskentelee tällä hetkellä 2.300 keltaista muovilelua. Sama ilmiö on nähty myös Osakassa paikallisessa uimahallissa, RocketNews24-sivusto uutisoi.

Vuonna 2011 The Sun -lehti uutisoi, että jopa kuningatar Elisabet II:n kylpyhuoneesta löytyy oma kumiankka Buckinghamin palatsissa. Sen päässä on pieni puhallettava kruunu. Sitä emme tiedä, kylpeekö kuningatar kumiankkansa kanssa.