Tässä se on! Ferrari FXX-K -urheiluauto on miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen Ferrari on jo vuosikymmenten ajan ollut yksi maailman arvostetuimmista automerkeistä. Jo pelkkä Ferrari-sana herättää ihmisissä mielikuvan tyylikkäästä punaisesta menopelistä, johon vain harvoilla nopeiden autojen ystävillä on ikimaailmassa varaa.

YouTube
YouTube

Nyt Ferrari on lanseeraamassa uutta malliaan. Ferrari FXX-K on Jalopnik-sivuston mukaan suunniteltu ainoastaan kilparatoja varten, ja sen tehokkuus ulottuu peräti 1.035 hevosvoimaan saakka. Ulkoisesti Ferrari FXX K on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Sen muotoilusta voi erottaa klassisten Ferrari-mallien henkeä, ja myös auton kova ääni tuo mieleen vanhan ajan kilpa-autot.

Mallin ensiesitys tapahtui Abu Dhabin Yas Marina -radalla järjestetyssä Ferrari Finali Mondiali -tilaisuudesta, ja nyt menopeliin päästään tutustumaan myös kotikoneilta käsin Youtube-videoiden muodossa.