Game of Thrones -tähdillä romanssi keskenään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Palkitussa HBO:n Game of Thrones -televisiosarjassa näyttelevät Lena Headey ja Pedro Pascal ovat saaneet romanssihuhut liikkeelle. Lähteiden mukaan tähdillä on ollut erityisen hyvä henkilökemia sarjan kuvauksissa, ja nyt pariskunta on nähty hempeilemässä kadulla Los Angelesissa.

YouTube
YouTube

Cersei Lannisteria näyttelevä Lena Headey ja Oberyn Martellia esittävä Pedro Pascal ovat näyttäytyneet Hollywoodissa romanttisissa tunnelmissa. Pariskunnan läheisyyttä on vaikea olla havaitsematta ja he ovat halailleet toisiaan julkisilla paikoilla.

Daily Mail -lehden mukaan Pedro Pascal on kehunut kaunista vastanäyttelijäänsä ja sanonut, että Headeyyn on mahdoton olla ihastumatta. Pariskunta on pitänyt matalaa profiilia, eikä kumpikaan ole kommentoinut romanssihuhuja. Parin elekieli kertoo kuitenkin enemmän kuin tuhat sanaa ja kyseessä näyttäisi olevan jotain muuta kuin pelkkää ystävyyttä.