Kielletyn TV-mainoksen Hannah Ferguson säväyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Hannah Ferguson nousi tänä vuonna otsikoihin esiinnyttyään Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksessa Paris Hiltonin kanssa. Mainos kiellettiin televisiossa liian rohkeana, mutta video oli tietenkin nähtävillä Youtubessa, jossa se keräsi paljon huomiota.

YouTube
YouTube

Nyt Hannah Fergusonia päästään ihailemaan Sports Illustrated -lehden tuoreella videolla. Video kurkistaa mallikaunottaren valokuvaussessioiden kulissien taakse, ja Hannah nähdään videolla muun muassa vartalomaaliin sonnustautuneena.

22-vuotias Hannah Ferguson on tehnyt tänä vuonna nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Vaaleaverikkö on poseerannut muun muassa Sports Illustrated -lehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuilla. GQ-lehti kuvailee Fergusonia seuraavaksi Kate Uptonin kaltaiseksi ilmiöksi.