Maailman tatuoiduin nainen – vakavalla ihosairaudella erikoinen seuraus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tatuoinnit olivat vielä muutama vuosikymmen sitten länsimaissa harvinaisia, ja ne yhdistettiin yleensä merimiehiin, vankeihin ja rikollisiin. Sittemmin tatuoinnit ovat yleistyneet valtavasti, ja varsinkin viihdemaailman naistähdet ovat edesauttaneet niiden suosion kasvua.

YouTube
YouTube

Tatuoinnit ovat siis olleet jo pitkään myös naisten suosiossa. Maailman tatuoiduin nainen on 55-vuotias saksalainen Julia Gnuse, jonka iho on lähes kokonaan tatuointien peitossa. Hän ei ole kuitenkaan ottanut tatuointejaan pelkästään kosmeettisista syistä.

35-vuotiaana Gnuse alkoi saamaan ikäviä iho-oireita sairastuttuaan harvinaiseen ihosairauteen, jossa ihosta tuli äärimmäisen herkkä. Lopulta iho oli täynnä arpia, jotka Julia päätti peittää tatuoinneilla. Tatuointien tekeminen on kestänyt tähän mennessä viisi vuotta ja maksanut 80.000 dollaria. Julia on Guinnessin ennätystenkirjan mukaan Maailman tatuoiduin ihminen.