Kaksoset olivat erossa 10 vuotta – koskettava jälleennäkeminen videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Massachusettsissa varttuneet kaksoisveljet olivat ajautuneet erilleen, kun toinen veljistä muutti eri paikkakunnalle. Geoffrey ja Michael olivat pitäneet toisiinsa yhteyttä, mutta eivät olleet tavanneet yli kymmeneen vuoteen. Kun kaksosten 30-vuotispäivä alkoi lähestyä, päätti Geoffrey yllättää Miken.

YouTube
YouTube

Geoffrey oli sopinut etukäteen Miken tyttöystävän kanssa, että he ilmestyisivät ravintolaan yllättämään hänen veljensä. Tyttöystävä oli sopinut treffit Miken kanssa sanfranciscolaiseen ravintolaan, eikä miehellä ollut harmainta aavistusta siellä odottavasta yllätyksestä.

Geoffreyn tyttöystävä kuvasi hetken, jolloin veljekset tapasivat kymmenen vuoden eron jälkeen. Kun Mike huomasi veljensä ravintolassa, meni hän täysin sanattomaksi. Miehet halasivat toisiaan ja Geoffrey toivotti hyvää syntymäpäivää, mutta Mike ei saanut sanaa suustaan. Lopulta mies sanoi, että yllätys oli niin mahtava että hän tärisi. Yllätys oli onnistunut ja veljekset juhlivat ikimuistoista syntymäpäiväänsä.