Taas vaihtui hiusten väri – Katy Perryn kokeilut jatkuvat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Katy Perry jakaa faniensa iloksi usein selfieitä Instagramissaan. Tähtösen otoksista käy ilmi, että Perry on jälleen vaihtanut hiustensa väriä. Tällä kertaa hiukset on värjätty violetiksi. Samainen sävy on koristanut laulajattaren hiuksia jo pari vuotta aiemmin ja vaikuttaisi siltä, että väri on tähdelle mieluinen.

Poppari vaihtaa tyyliään innokkaasti ja hänen hiuksissaan on nähty varmasti kaikki sateenkaaren värit. Räikeän värisistä hiuksista on muodostunut tähden tavaramerkki. Esiintyessään tähti pitää usein eri värisiä peruukkeja, mutta välillä hän innostuu värjäämään omatkin hiuksensa huomiota herättävillä sävyillä.

Katy Perry on tällä hetkellä Prismatic-maailmankiertueellaan Australiassa. Vuoden 2014 viimeinen keikka nähdään Brisbanessa 15. joulukuuta. Ensi vuoden puolella kiertue jatkaa matkaansa Eurooppaan ja tähtönen nähdään pohjoismaissa maaliskuussa 2015.

OOTD school girl raincoat vibez

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on