Lisa Opie nautiskeli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Neitsytsaaret USA -tittelin voittanut Lisa Opie valittiin Miss Nationwide -voittajaksi vuonna 2014. Hän on siitä lähtien on kaunistuttanut viihdelehtien sivuja, ja hänet on nähty lukuisissa vähäpukeisissa kuvissa. Nyt kaunotar on suunannut viettämään päiväänsä rannalla.

Eilen Lisa Opie kuvattiin Miamissa, jossa hän palvoi aurinkoa bikineissä. Näyttävän kaunottaren olemus huomattiin, sillä se käänsi muidenkin kuin paparazzien katseet. Samalla Lisa osoitti miten hän haluaa kantaa kännykkäänsä bikineissä.

23-vuotias kauneuskuningatar Lisa Opie työskentelee nykyisin myös uimapukujen ja bikinien suunnittelijana. Missikaunottarella on oma uimapukumallisto, jota hän esittelee ahkerasti. Lisäksi Opie toimii aktiivisesti koulukiusaamista vastustavassa järjestössä. Hänellä on kiusaamisen vastainen verkkosivusto nimeltä Lady Code.