Olivia Wilde esitteli näyttävää rantakuntoaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde nousi suuren yleisön tietoisuuteen esimerkiksi House ja O.C. -televisiosarjojen myötä. Tähti synnytti tänä vuonna esikoisensa, Otis-nimisen pojan, mutta on silti ehtinyt näyttäytyä valkokankaalla muun muassa Better Living Through Chemistry -elokuvassa.

Olivia Wilde on viettänyt viime päivinä lomaa Havaijilla Otis-poikansa ja kihlattunsa, Jason Sudeikisin kanssa. Näyttelijätär päätyi näyttävän bikinivartalonsa kanssa paparazzien kuviin viettäessään aikaa paikallisella uimarannalla.

30-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on oikealta nimeltään Olivia Jane Cockburn, mutta valitsi taiteilijanimensä Oscar Wilden mukaan. Nainen nähdään tänä vuonna valkokankaalla ainakin seitsemässä elokuvassa. Olivia avioitui jo 19-vuotiaana italialaisen Tao Ruspolin kanssa, mutta suhde päättyi vuoden 2011 alussa seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Hän on nykyään kihloissa komediapersoona Jason Sudeikisin kanssa.