Poika houkuttelee mistelinoksan avulla tyttöjä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blake Grigsby on tehnyt aiemmin videon, jossa hän anelee ohikulkijoilta suudelmia kyltin avulla. Nyt hän on suukkojen tarpeessa tehnyt jouluaiheisen videon, jossa hän saa vieraat ihmiset pussailemaan hänen kanssaan mistelinoksan avulla.

Youtube
Youtube

Grigsby on kiinnittänyt reppuunsa kepin, joka taipuu selän takaa hänen päänsä yli ja siihen on kiinnitetty mistelinoksa. Grigsby kävelee pitkin katua suukkojen toivossa. Hän ei jää huomaamatta ja monet nuoret tytöt ja aikuisemmatkin naiset tulevat hänen luokseen ja antavat hänelle pusun.

Tapahtumaa sivusta tarkkailevat ihmiset huvittuvat näkemästään. Videon alussa eräs mies huikkaa Blake Grigsbylle onnea yritykseen, mutta sitä ei hän ei nähtävästi tarvi. Temppu tepsii loistavasti ja Grigsbyn pusukiintiö on jälleen täytetty.