Rihanna antavassa iltapuvussa – etumus nousi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rihannan fanit ovat odottaneet tähtösen uutta levyä kuin kuuta nousevaa, ja äskettäin fanit saivat ilouutisen. Rihanna nimittäin vahvisti ryhtyneensä työstämään uutta levyään, kun hän jakoi Instagramissa lyhyen näytteen aikaansaannoksestaan.

Eilen Rihanna kuvattiin osallistumassa Clara Lionel Foundationin uuteen 1st Annual Diamond Ball -tapahtumaan Beverly Hillsissä. Yleensä melko vähäpukeisena nähty laulaja oli tällä kertaa pukeutunut iltapukuun, jonka etumus varasti tilaisuudessa huimion.

Ennen uusinta levytysprojektiaan poptähti keskittyi roolisuoritukseensa uudessa animaatioelokuvassa Home – Vihdoin kotona. Rihanna on yksi elokuvassa työskennelleistä ääninäyttelijöistä. Elokuvassa nähdään myös Rillit huurussa -televisiosarjasta tunnettu Jim Parsons. Kaksikko ystävystyi elokuvaa tehdessä ja Rihanna jakoi sosiaalisessa mediassa hauskan videon, jossa hän opettaa Parsonsia ottamaan selfien itsestään. Elokuva saa ensi-iltansa alkuvuodesta 2015.