Rita unohti pukea housut julkkisjuhliin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on ollut viime aikoina kovassa nosteessa mediassa. Tähti on ollut kuvaajien suosiossa erilaisissa tapahtumissa ja gaalajuhlissa, ja ensi vuonna laulajatar nähdään Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Eilen Rita kuvattiin New Yorkin Madison Square Gardenissa, jonne hän saapui Z100’s Jingle Ball 2014 -tilaisuuden vieraaksi. Punaisella matolla poppari näytti kuitenkin siltä, että hän olisi unohtanut pukea housut jalkaansa.

23-vuotias brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.