Bradley Cooper pokasi 17 vuotta nuoremman mallitytön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suki Waterhouse on brittiläinen malli ja näyttelijä, joka tunnetaan mediassa tosin uraansa paremmin Hollywood-tähti Bradley Cooperin tyttöystävänä. Ikäeroa mallikaunottaren ja näyttelijän välillä on 17 vuotta.

Nyt Suki Waterhouse on kuitenkin noussut otsikoihin oman työnsä merkeissä. Neitokainen nähdään Love-lehden joulukalenterin luukun takaa paljastuvalta videolta, jossa hän esittää seksikkään tanssin jättimäisen Toblerone-patukan vierellä. Jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä videon symboliikasta.

22-vuotias Suki Waterhouse aloitti mallinuransa 16-vuotiaana. Karatea ja kiipeilyä nuorena harrastanut brittineitokainen tullaan pian näkemään myös valkokankaalla Outolintu: Kapinallinen -elokuvassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash