Bodypaint vietiin uudelle tasolle – löydätkö kuvista ihmiset?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalainen taiteilija Shannon Holt on julkaissut metsän eläimiä esittävät taideteoksensa nettigalleriassaan. Henkeäsalpaavan upeissa teoksissa on kuvattu eläimiä maalattuina ihmisten iholle.

Shannon Holt
Shannon Holt

Valokuvien henkilöt ovat vääntyneet mitä kummallisimpiin asentoihin esittääkseen vartalomaalinsa hahmon oikein. Useassa teoksessa esiintyy yhden henkilön sijaan useampi ihminen ja täsmällinen poseeraaminen vartalomaalin kanssa on varmasti ollut haasteellista. Lopputulos on fantastinen ja taiteilija on onnistunut työssään täydellisesti.

On sanomattakin selvää, että maalaaminen ja teosten kuvaaminen on ollut aikaa vievä projekti. Vaivannäkö on kuitenkin palkittu, sillä Holtin teoksia on kehuttu maailmanlaajuisesti. Taiteilijan valokuvataulut ovat käyneet kaupaksi ja gallerian myynnistä odotetaan menestystä.

Shannon Holt
Shannon Holt
Shannon Holt
Shannon Holt