Teinityttö romahti tavatessaan poikabänditähden – sai odottamattoman lohduttajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeenkin kiertueelle saapuva One Direction on yksi tämän hetken kuumimmista poikabändeistä. Yhtyeellä on miljoonia faneja ympäri maailmaa ja usein yhtyeen jäsenten läsnäolo saa hysteriaa aikaan nuorten naisfanien keskuudessa. Nyt näin on käynyt jälleen eräässä fanitapaamisessa.

Instagram-videolla nähdään miten eräs nuori tyttö romahti nähdessään Harry Stylesin henkilökohtaisesti. Hyperventiloiva ja sopertava tyttö sai kuitenkin odottamattoman lohduttajan, kun Harry Styles itse otti tytön halaukseensa ja rauhoitteli häntä.

Äskettäin Harry Styles oli British Fashion Awards -gaalassa, jossa yksi yhtyeen faneista lähti jahtaamaan Stylesin seuruetta kuvien toivossa. Nainen kuitenkin kompastui kadulla ja kaatui suoraan hevosen lantakasaan. Paikalle olleet valokuvaajat ja fanit ikuistivat naisen kaatumisen valtavan läjän päälle.