Iggy Azalean väitetään vaihtaneen sukupuoltaan – näin vastasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Iggy Azalea on ollut yksi kuluvan vuoden kovimmista nousijoista naispopparien saralla. Hänet on nähty usein myös ulkomusiikillisissa otsikoissa, ja niin on nytkin. Verkossa on nimittäin jo pitkään levinnyt väite, jonka mukaan Iggu syntyi alunperin mieheksi ja on vaihtanut sukupuolta.

Nyt huhut ovat kantautuneet myös Azalean korviin, ja hän vastasi niihin tuttuun tapaan melko nasevasti sosiaalisessa mediassa. Iggy totesi Twitterissä juuri lukeneensa, että hänen aikaisempi nimensä oli Cody. Hän toteaa, ettei voisi kuvitella olevansa Cody-niminen, vaan haluaisi olla ennemminkin Liam.

– Jos minulla olisi penis. Liam Azalea, Iggu kirjoitti.

Twitter
Twitter

Tähtönen seurusteli vuonna 2012 räppäri A$AP Rockyn kanssa, ja tatuoi sormiinsa sanat Live, Love, A$VP. Taannoisen eron jälkeen hän aikoo poistattaa tatuoinnin kokonaan, ja kivulias projekti vaatii useamman toimenpiteen. Tapaus on hyvä muistutus siitä, että on syytä harkita tarkkaan kannattaako seurustelukumppanin nimeä tatuoida itseensä. Azalea on suunnitellut menevänsä naimisiin nykyisen poikaystävänsä NBA-tähti Nick Youngin kanssa.