Kissa päätyi rottweilerin käsittelyyn – pakahduttavan söpö pari

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkien omistaja on kuvannut söötin videon siitä, kun koira innostuu antamaan kissalle kunnollisen turkin pesun. Rottweiler Sam on päättänyt hoitaa kissakaverinsa Aaronin turkin kerralla kuntoon. Sam oli asettunut Aaronin ympärille ja alkoi voimakkaasti nuolla sen turkkia.

YouTube
YouTube

Aaronia ei näyttänyt haittaavan se, että Sam nuoleskeli sen turkkia varsin voimakkain liikkein. Huvittavassa videossa kissa ottaa kiitollisena vastaan välillä hieman kovakouraisenkin käsittelyn.

Sam hoivaa Aaronia kuin viimeistä päivää ja kissan naama vääntelehtii hauskalla tavalla, kun koira paijaa sitä. Lemmikkiystävyksien suloinen pesuhetki on hellyttävä näky. Karvaiset perheenjäsenet ovat päättäneet auttaa toinen toisiaan söötillä tavalla. Ehkä seuraavaksi on Samin vuoro saada turkinhuolto.