Liikuntarajoitteisen veljen koskettava puhe kaksosveljelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kyle Sodermanin mennessä naimisiin, hänen kaksosveljensä Korey sai mahdollisuuden kiittää veljeään kaikesta hänen antamastaan tuesta ja rakkaudesta. Korey on syntynyt puhe- ja liikuntarajoitteisena, joten Kylen piti itse lukea puhe häissään ääneen kaikkien kuullen.

YouTube
YouTube

Ennen puhetta nähdään hieno kuvaesitys, jossa näytetään veljesten lapsuudesta hauskoja kuvia ja muistoja matkan varrelta. Kuvaesityksen jälkeen alkaa todellinen puheosuus kohdassa 2:48, johon Korey tarvitsee veljensä ääntä.

Kyle on liikuttunut lukiessaan kaunista puhetta. Korey on tehnyt myös hauskoja jekkuja puheeseen, koska hän kertoo välillä Kylen nuoruudesta noloja asioita ja Kylen pitää kuitenkin itse lukea nämä ääneen.