Nainen kiinni pettämisestä jalkapallo-ottelussa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Amerikkalaista jalkapalloa fanaattisesti seuraava mies oli lähtenyt vaimonsa kanssa katsomaan Detroit Lions -joukkueen peliä Yhdysvalloissa. Pariskunta oli seurannut peliä, kunnes vaimon huomion veivät puhelimeen saapuvat tekstiviestit.

Vaimo oli päättänyt vastata saamiinsa viesteihin ja innoistui näpyttelemään puhelintaan oikein urakalla ottelun aikana. Pariskunnan takana istuva Detroit Lions-fani oli nähnyt, mitä vaimo oli kirjoitellut viesteihinsä.

Mies oli huomannut, että nainen näpyttelee seksuaalisia ja romanttisia viestejä Jason-nimiselle vastaanottajalle ymmärsi, että nainen oli uskoton vieressä istuskelevalle aviomiehelleen. Lions -fani oli sitä mieltä, että joukkueen kannattajat ovat veljiä keskenään, ja päätti vihjata asiasta naisen puolisolle pelin päätteeksi.

Mies kirjoitti aviomiehelle pienen lapun, jossa hän kehotti miestä tarkistamaan vaimonsa puhelimen päästyään kotiin, sillä nainen oli lähetellyt romanttisia viestejä toiselle miehelle.

Mies kirjoitti aviomiehelle, että hänen vaimonsa muun muassa haaveili viesteissään, että voisi olla toisen miehen kanssa koko päivän. Kun ottelu päättyi, ojensi mies lapun edessä istuvalle aviomiehelle. Koska Detroit Lions -fani oli omasta mielestään toiminut oikein, päätti hän jakaa tarinan kuvineen myös Facebookissa.

Miehen julkaisusta on noussut kohu ja Detroitissa asuvien kesken tarinaa on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja. Äskettäin julkaisu on saanut myös kansainvälistä huomiota. Monet ovat pitäneet miehen toimia röyhkeänä puuttumisena toisten ihmisten elämään, mutta jalkapallofani on ollut ylpeä siitä, että hän on voinut auttaa toista Detroit Lions-fania.