Härski lisävaruste pikkujouluihin: LED-nännikorut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikkujouluissa tanssahdellaan tonttulakki vinossa pienessä sievässä työporukan kera yökerhon diskossa. Mikäli nainen haluaa kerätä kaikkien jakamattoman huomion itseensä, kannattaa valita asukseen aivan liian lyhyt minihame ja avarakauluksinen paita.

Amazon
Amazon

Koko komeuden voi kruunata vielä välkkyvillä nännikoruilla. Amazon-nettikaupassa on myynnissä jokaisen bilehirmuneitokaisen pakkohankinta: LED-valojen avulla välkkyvät nännikorut. Pimeässä tuikkivat imukupit loistavat hauskasti paidan alta kilpaa tanssilattialla välkkyvien valojen kanssa. Light Up Pasties Glow -nimiset nännikorut on valmistettu käsityönä Yhdysvaltojen Key Westissä, Floridassa.

Tuotteen kuvaustekstissä luvataan, että tuote ei aiheuta allergisia oireita käyttäjilleen ja korut voi myös tarpeen vaatiessa sulkea pimeiksi. Yksi nännikorupari maksaa noin 25 euroa. Tarjolla on lukuisia eri värivaihtoehtoja ja kuvioita – vaikka oma pari jokaiselle työporukan daamille.

Amazon
Amazon