Pikkupoika ”kampasi” hiuksensa parturikoneella – kaikki lähti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti yllätti pienen poikansa leikkaamassa hiuksiaan hiustenleikkuukoneella. Huvittavan näyn ansiosta äiti päätti kuvata tilanteen videolle. Pikkuinen oli päässyt projektissaan siihen pisteeseen, että äiti ei voinut enää muuta kuin kauhistella vieressä.

Naureskeleva poika näytti olevan tyytyväinen omaan hiustyyliinsä. Hauskalla videolla äiti kysyi pojaltaan mitä hän oikein tekee. Poika vastasi määrätietoisesti, että hän kampaa omia hiuksiaan. Ilmeisesti lapsukainen on joskus nähnyt, kun vanhemmat parturoi laitteella omia hiuksiaan ja oli päättänyt toimia samalla tavalla. Video löytyy tästä.

Lopputulos oli kaikkea muuta kuin siisti ja tyylikäs. Pienellä pojalla oli hiuslänttejä joka puolella päätä. Huoleton pikkuparturi naureskeli, kun putoilevat hiukset kutittivat häntä. Toivottavasti poika sai mieleisensä tyylin. Äiti ei todennäköisesti ollut poikansa kuontaloon yhtä tyytyväinen.

Julkaisu käyttäjältä Chanda Campbell.