Pingviinimainoksesta valtava nettihitti YouTubessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vaikka jotkut mainoksista ovat monen mielestä ärsyttäviä, löytyy mainosten joukosta silloin tällöin miellyttäviäkin teoksia. Englantilainen tavaratalo julkaisi taannoin hellyyttävän mainoksen, jossa pääosassa on pieni poika ja hänen pingviinilelunsa.

YouTube
YouTube

John Lewis -tavarataloketju on tunnettu tunteisiin vetoavista joulumainoksista. Mainoksessa ei varsinaisesti tyrkytetä mitään, mutta joulun alla halutaan muistuttaa asiakkaita, että lahjoilla on merkitystä.

Suloisessa mainoksessa seurataan pienen pojan ja hänen pehmolelu-pingviininsä seikkailuita. Koska joulussa on kyse yhteisestä ajasta perheen ja lähimmäisten kanssa, alkaa pingviinilelukin haikailla oman kumppaninsa perään. Mainoksen lopussa pingviini saa joululahjaksi uuden ystävän itselleen.

John Lewis on vuosi toisensa jälkeen julkaissut palkintoja voittaneita joulukampanjoita. Viime vuoden mainos oli valtava menestys, joten ihmisten odotukset tämän vuoden mainoksista ovat olleet suuret. Herttainen mainos on lunastanut odotukset ja mainoksessa esiintyvästä pingviinilelusta povataan lahjahittiä.