Rita Ora tarjoili silmänruokaa keikkalavalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora tekee parhaillaan nousujohteista uraa. Musiikkiuransa lisäksi valokuvaajien suosiossa oleva tähti on kokeillut siipiään näyttelijänä, ja ensi vuonna hän on mukana Fifty Shades of Grey -kirjan elokuvaversiossa.

Rita Ora esiintyi lukuisten muiden tähtien lailla Yhdysvaltain Pennsylvaniassa järjestetyssä Jingle Ball -tapahtumassa. Sooloesityksensä lisäksi laulajatar nousi lavalle räppäri Iggy Azalean kanssa. Poppari tarjoili esityksessä runsaasti myös silmänruokaa, sillä hänen päällään nähtiin varsin paljastava toppi ja minihame.

23-vuotias brittiläinen poplaulaja Rita Ora erosi taannoin DJ-poikaystävästään Calvin Harrisista. Sittemmin pari kuitenkin palasi takaisin yhteen, ja heidät on nähty jälleen yhdessä lukuisissa viihdealan tilaisuuksissa. Ora tullaan näkemään Fifty Shades of Grey -elokuvasarjassa Christian Greyn Mia-sisaren roolissa.