Claudia Romani kurvikkaana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Staran haastateltavana ollut italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan suurena jalkapallon ystävänä. Tämän vuoksi hän onkin saanut lempinimen Seksikkäin futisfani. Neitokainen päätyykin näyttävän ulkomuotonsa vuoksi usein seksikkäisiin kuviin.

Nyt Claudia Romani on ikuistettu Dominikaanisen tasavallan Roja-nimisen lehden sivuille kurvikkaana. Rannalla tallennetuissa kuvissa kaunotar keikistelee mustassa uimapuvussa.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.