Tänään TV:ssä: Cheekin jättikonsertti alkaa kello 19.00

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tehtiin viime kesänä pophistoriaa, kun Cheek myi loppuun Helgingin Olympiastadionin kahteen kertaan ja järjesti molempina iltoina massiiviset spektaakkelit lukuisten vierailevien artistien kera. Konsertit näki paikan päällä noin 80.000 ihmistä.

Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara
Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara
Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara
Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara

Tänä iltana muillakin suomalaisilla on mahdollisuus päästä aistimaan Cheekin jättikeikkojen tunnelmia, kun Nelonen esittää peräti kaksituntisen konserttitaltioinnin kello 19.00 alkaen. Konsertti on taltioitu 23. elokuuta.

Konsertti alkaa Fiiliksissä -kappaleella ja lähes tauoton hittiputki päättyy lopulta Timantit on ikuisia -kappaleeseen. Vierailevina tähtinä nähtiin muun muassa Diandra, Elastinen, Jonne Aaron, Sanni, Jukka Poika, Uniikki, Katri Helena, Samuli Edelmann, Sami Saari ja Erin.

Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara
Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara
Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara
Cheek Olympiastadionilla. Kuva: Stara