Hyväntekijä yllätti – maksoi 150 perheen joululahjat!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Washingtonissa eräs nainen yllätti yli 150 Toys’R’Us -lelukaupan asiakasta maksamalla heidän osamaksulla tehtyjen ostosten loppuerät. Nainen oli kävellyt kauppaan ja kertonut haluavansa maksaa kaikkien ihmisten ostoksista jäljellä olevat maksuerät. Summa oli noin 20.000 dollaria.

Layaway-tilit toimivat tavarataloissa niin, että asiakas voi varata tuotteen ja jättää sen tavarataloon odottamaan, että saa hoidettua sen maksuun. Ostokselle tehdään korkeintaan vuoden kestävä maksusuunnitelma, ja kun asiakas on maksanut kaikki erät hän saa hakea ostoksensa kaupasta.

Layaway-tilien omistajat olivat luonnollisesti yllättyneitä saatuaan lelukaupasta tiedon, että maksut on hoidettu. Nainen oli maksanut kaikkien jouluostokset ja asiakkaiden tarvitsi enää vain noutaa tavarat kaupasta.

– Tällainen hyväntekeväisyys on yleistynyt parin viime vuoden aikana. Meille on tullut jo muutamia tapauksia, joissa joku maksaa muiden ostoksista jäljellä olevat maksuerät anonyyminä pois, Toys’R’Us -liikkeen tiedottaja Bjorn Trowery kertoi the Milford Daily News -lehdelle.

Erityisen kiitollinen naisen lahjoituksesta oli eräs yksinhuoltajaäiti, joka oli aiemmin mennyt ostamaan lapsilleen rahattomana pikkuautoja ja junaratoja. Hän oli ajatellut keksivänsä ennen joulua jonkin keinon saada rahaa lahjojen lunastamiseen ja oli todella onnellinen saadessaan puhelun, että hänenkin ostoksensa on jo maksettu.