Koditon mies löysi perheensä Facebookin avulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Humans of Ireland -sivusto julkaisi kodittomasta Georgesta kuvan, jossa hän kertoo etsivänsä jouluksi suojaa ja jouluateriaa. Sivuston omistaja Lee Furlong kertoi blogissaan, että Georgen kuva ja pyyntö sai upean vastaanoton, jolla oli lopulta ikimuistoinen lopputulos.

Facebook
Facebook

Furlong sai ison määrän kommentteja ja ehdotuksia paikoista, jonne George voisi mennä jouluksi. Osa lähestyneistä ihmisistä pyysi Georgea heidän kotiinsa joulunviettoon. Yksi viesti kiinnitti kuitenki Furlongin huomion. Viesti oli nimittäin Georgen siskolta, joka oli nähnyt veljensä kuvan.

George ei ollut nähnyt siskoaan Sheelaghia 12 vuoteen, mutta nyt Humans of Ireland -sivuston avulla he saivat jälleen yhteyden toisiinsa. Sheelagh kutsui veljensä hänen kotiinsa viettämään perhejoulua. Furlong sai tapahtuman jälkeen puhelun Georgelta, joka oli kiittänyt häntä ja kuulostanut Furlongin mukaan onnelliselta, kun hän oli kertonut pääsevänsä siskonsa luo jouluksi.