Koirasivusto Kuono.fi rikkoi kävijäennätyksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirasivusto Kuono.fi on tavoittanut lähes jokaisen suomalaisen koiranomistajan. Viime viikolla sivustolla vieraili 55.000 uniikkia käyttäjää. Sivuilla on vieraillut vuodessa yli 650.000 uniikkia käyttäjää eli käytännössä kaikki Suomen koirien omistajat.

Kuono avattiin vuosi sitten marraskuussa ja sivustosta tuli välittömästi menestys. Kuono rikkoi kävijäennätykseksensä viime viikolla, kun sivulla vieraili lähes 55.000 uniikkia kävijää.

– Nopea koirauutisointi on ollut valttimme alusta asti. Sekoitamme sopivassa suhteessa viihdettä ja asiaa, joka tuntuu purevan koiraihmisiin. Viime viikolla lisäbuustia toi vuoden luetuimpien juttujen muisteleminen erityisesti sosiaalisessa mediassa, Kuonon päätoimittaja Ville Kormilainen sanoo.

Myös marraskuussa avattu uusi kissasivusto Maumau.fi on lähtenyt hyvin liikkeelle. Maumaussa vieraili marraskuun viimeisellä viikolla 34.000 eri kävijää. Maumau koostuu kissasisällöstä, kuten uutisista, asia-artikkeleista sekä tietenkin kissavideoista.