Oletko paketoinut joululahjat aina väärin? Tässä nerokas idea

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joululahjojen paketointi on aikaa vievää touhua, etenkin jos lahjasta haluaa saada täydellisen. Nyt netissä on jaettu opetusvideo, jossa näytetään kuinka näppärästi ja nopeasti lahjan saa paketoitua. Lahjapakettia videolla työstää japanilaisen tavaratalon Takashimayan työntekijä.

YouTube
YouTube

Videolla näytetään kuinka täydellinen lahjapaketti saadaan aikaan muutamassa sekunnissa. Joillekin askartelijoille videolla demonstroitu tekniikka saattaa tulla yllätyksenä, sillä monet paketoivat lahjansa niin, että laatikko on samassa linjassa lahjapaperin reunojen kanssa.

Tässä videossa paketti kääritään paperiin niin, että lahjapaperin kulmat osoittavat eri suuntiin kuin paketoitavan laatikon. Työntekijän nerokkaan tekniikan ansiosta lahjojen paketointi onnistuu käden käänteessä ja kallisarvoista aikaa säästyy muihinkin joulutoimiin.