Odottamaton muutos uralle – Selena Gomez haluaa eroon kiltin tytön imagosta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Selena Gomez on vaihtanut uuden lehden elämässään. Neitokainen on tehnyt äskettäin sopimuksen uuden levy-yhtiön kanssa ja alkanut työstää aiempaa rohkeaa materiaalia Interscope -levy-yhtiön alaisuudessa. Tähtönen on irtisanonut sopimuksensa Disneyn tytäryhtiöön kuuluvan Hollywood Recordsin kanssa.

Instagram
Instagram

22-vuotias poptähti haluaa muuttaa imagoaan aikuisempaan ja seksikkäämpään suuntaan ja Disneyn alaisuudessa kyseinen muutos ei olisi ollut mahdollista. Hits Daily Double -sivuston mukaan Gomezin on julkaistava Hollywood Recordsin tuottama albumikokoelma, ennen kuin hän on vapaa tekemään biisejä Interscopen kanssa.

Gomez on ollut elämänsä uudesta suunnasta innoissaan. Laulajatar julkaisi Instagramissa faniensa iloksi kuvia, jossa hän näyttäytyi studiossa levyttämässä. Julkaistuista kuvista löytyi myös otos, jossa poppari esitteli pitkiä ja kauniita sääriään. Fanit odottavat innolla Gomezin uutta tuotantoa, sillä poppari on kertonut sen olevan vapaampi ja rohkeampi kuin koskaan.

@alfredoflores

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on