Avatar-kaunottaresta tuli tuplaäiti – tähti synnytti kaksoset!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Zoe Saldana on saanut perheenlisäystä aviomiehensä Marco Peregon kanssa. Pariskunnalle syntyi kaksoset, ja äiti sekä pienokaiset voivat hyvin. Parilla ei ole entuudestaan lapsia, joten esikoisonnea on juhlittu nyt kaksinkertaisesti.

Saldana ja Perego ovat ehtineet nauttia avio-onnesta reilun vuoden verran, sillä pari meni naimisiin kesällä 2013. Zoe ja Marco olivat ehtineet heilastella kolme kuukautta ennen häitä. Pariskunta ehti olla naimisissa alle vuoden kun Saldana alkoi jo odottaa esikoisiaan.

Pariskunta ei ole aikaillut perheen perustamisessa, sillä he ovat molemmat kertoneet haluavansa lapsia. Heidän perheelleen kaksoset ovat suuri siunaus. Pari ei ole kertonut julkisesti kaksostensa sukupuolia ja aikovat varjella uuden perheensä yksityisyyttä.