Britney Spears kansikuvatyttönä – bikinivartalo photoshoppauksen taidonnäyte?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on huhujen mukaan löytänyt itselleen uuden miehen. Tähtönen on deittaillut kaikessa hiljaisuudessa tuottaja-käsikirjoittaja Charlie Ebersolia. Lähipiiristä on paljastettu, että pariskunta tapasi toisensa yhteisten tuttujen kautta ja heillä synkkasi heti.

britneyspears16122014

Nyt Britney Spears nähdään Women’s Health -lehden kansikuvassa. 33-vuotias laulajatar esittelee kuvassa näyttävää vartaloaan nikoissa neonvärisissä bikineissä. Sisäsivuilla Britney paljastaa treenaavansa ahkerasti vartalonsa eteen, mutta laulajan mukaan hän ei tarvitse monien muiden tähtien lailla henkilökohtaista valmentajaa motivoimaan häntä.

Spearsin kuvia on usein paranneltu huomattavasti Photoshopilla, mutta vielä ei ole tiedossa paljonko parantelua on tällä kertaa tarvittu.

Britneyn uudeksi rakkaaksi väitetty Ebersol on menestynyt tuottajana ja käsikirjoittajana, ja hänen on kerrottu seuraavan isänsä Dick Ebersolin jalanjälkiä. Isä tunnetaan muun muassa Saturday Night Live -sarjan luojana ja tuottajana. Miehen on kerrottu kiinnostuneen Spearsista ja pari onkin nähty viime aikoina tiiviisti yhdessä. Kumpikaan ei ole vielä vahvistanut julkisesti tapailevansa toisiaan.