Mari Valosaari timmiytyy silmissä – näin kävi viidessä viikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Fitness-kaunotar Mari Valosaari lukeutuu Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin alan tähtiin, sillä hän on saavuttanut kilpailumenestystä monissa kansainvälisissä bikini- ja fitness-kilpailuissa. Hän on naimisissa poptähti Jontte Valosaaren kanssa.

Blogbook, Mari Valosaari
Blogbook, Mari Valosaari

Nyt Mari on kirjoittanut BlogBookin blogiinsa parhaillaan käynnissä olevasta treenijaksostaan, jossa hänen on määrä päästä taas kisakuntoon. Kilpailut ovat vasta maaliskuussa, mutta jo nyt Valosaaren treeni ja ruokavalio ovat purreet silminnähden.

Katso kaikki kuvat ja lue koko kirjoitus tästä.

– Mulla on vielä kolme kuukautta (12 viikkoa) aikaa hioa kroppaa kuntoon, mutta on kyllä mahtavaa nähdä että silminnähtävä muutos on jo tapahtunut. Ja hassua tässä on se että itseasiassa mitat ei juurikaan ole muuttunut mutta ulonäkö on. Hauis, reisi, rinnanympärys ja pakaranalusmitta oli pysynyt samana, Mari Valosaari kirjoittaa.

Mari Valosaari on menestynyt fitness-kilpailuissa erittäin hyvin sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla. Hän kilpaili taannoin Torontossa bikiniluokassa ammattilaistasolla ja hänet on valittu myös Miss Bikini Americaksi. Taannoin Valosaaren perhe sai esikoisensa, joten Mari on nykyisin ahkerasti kuntosalilla rehkivä fitness-perheenäiti. Nykyisin Valosaaren arkeen kuuluu perhe-elämää ja kuntoilua.