Karmaiseva video Thaimaan synkästä salaisuudesta: ”Käsittämätöntä julmuutta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtaosalle suomalaisista Thaimaa on ystävällisten ihmisten aurinkoinen lomakohde, jossa koko perhe voi nauttia talvilomasta upeissa maisemissa. Matkailualan upeiden kulissien takana piilotellaan kuitenkin synkkää salaisuutta, jossa kymmenettuhannet koirat kokevat vuosittain karmaisevan kohtalon.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Nyt eläinaktivistit ovat ryhtyneet paljastamaan Thaimaan vaiettua eläinrääkkäystä, ja kampanjan keulahahmoiksi on valjastettu julkkistähdet Ricky Gervais, Judi Dench, Penelope Wilton, Laura Carmichael ja Peter Egan. Julkkikset haluavat tuoda julkisuuteen, että tuhannet koirat otetaan kiinni kaduilta ja tungetaan jopa päiväkausiksi pieniin häkkehin, joissa ne eivät voi liikkua lainkaan.

Matkan jälkeen monet koirista surmataan ja lihat myydään. Koirien joukossa on oikeiden kulkukoirien lisäksi myös perheiden hyvin hoidettuja ja kilttejä lemmikkikoiria, joita perhe ei enää kiinnioton jälkeen tule koskaan näkemään. Osa koirista kuitenkin pelastetaan paikallisen järjestön avulla.