Kardashianin julkkisperhe kasvoi jälleen – poika syntyi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kourtney Kardashian on saanut kolmannen lapsensa. Sunnuntaina Kourtneylle ja Scott Disickille syntyi nimittäin terve poikalapsi. Pikkuinen syntyi sopivasti isoveljensä Masonin syntymäpäivänä. Viisivuotias Mason on ollut pikkuveljestä innoissaan.

Pariskunnalla on Masonin lisäksi kaksivuotias tytär Penelope. Kuuluisa realityperhe on ollut vauvauutisista ilahtuneita ja ainakin toistaiseksi perheenjäsenet ovat hillinneet itsensä ja olleet julkaisematta kuvia tuoreesta äidistä ja lapsesta.

E! -viihdesivuston mukaan lapsi syntyi ajallaan ja kaikki sujui erinomaisen hyvin. Lähipiirin mukaan perhe pääsee pian kotiutumaan ja viettämään joulunpyhiä uuden perheenjäsenen kanssa. Pariskunta ei ole vielä paljastanut pienokaisensa nimeä. Huhujen mukaan pari on ollut kahden nimen vaiheilla ja aikovat päättää sen vasta sitten, kun he ovat viettäneet enemmän aikaa vauvansa kanssa.