Miehet näkivät toisensa ensikerran alastomana – tässä vaivaantunut tulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkkovideolle on nyt kuvattu miespuolisia kaveruksia, jotka eivät koskaan olleet nähneet toisiaan alastomana. Kaveruspareja on videolla kolme, ja he kertovat mistä tuntevat toisensa ja miten kauan he ovat olleet ystäviä. Pienen jutustelun jälkeen heidän pitää ottaa kylpytakit päältä pois.

YouTube
YouTube

Reaktiot ovat huvittavia. Kun miehet näkevät toisensa alasti osa heistä purskahtaa nauruun, osa vaivaantuu ja osa yrittää pysyä tyynenä. Videolla näemme, että tilanne on miehille aivan uusi. Jotkut koittavat halata toisiaan kömpelöin lopputuloksin ja toiset kehuvat kaverinsa varustusta tai ihmettelevät karvoitusta.

Miehet pukivat kylpytakit takaisin ylleen, minkä jälkeen osaa heistä alkoi hävettää se, mitä juuri tapahtui. Yksi mies videolla kertoo, että hän alkaa heti tukahduttamaan tätä muistoa pois. Suomessa varmasti melkein kaikki miehet ovat nähneet ystävänsä alasti saunailloissa, eikä siinä ole mitään erikoista tai ihmeteltävää. Yhdysvalloissa alastomuutta nähdään koko ajan televisiossa, mutta tosielämän alastomuus on yhä suurimmalle osalle tabu.