Taikuri järjesti kodittomille upean yllätyksen kadulla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lontoossa asuva taikuri Ryan Tricks päätti jakaa joulun lähestyessä hyvää mieltä kadulla. Hän ajatteli, että mikäs sen parempaa kuin piristää taikuudella kodittomia kadulla asuvia ihmisiä. Videolla näemme miehen ja naisen, jotka istuvat kadun kulmassa.

YouTube
YouTube

Kodittomilla on kyltti, jossa he toivottavat ohikulkijoille hyvää joulua. Ryan Tricks menee heidän luokseen. Hän ottaa maassa olevasta hatusta kaikki kolikot pois ja ojentaa ne naiselle. Sitten hän laittaa hattuun paperilapun, joka alkaa muuttua rahaksi.

Tricks heiluttelee hattua ja samalla sinne alkaa ilmestyä enemmän ja enemmän seteleitä. Mies ja nainen ovat todella yllättyneitä ja kiitollisia. Video on tehty yhteistyössä The LAD Biblen kanssa ja sen tarkoituksena on pyytää ihmisiä antamaan omistaan vähäosaisemmille, jos vain suinkin pystyvät.