Australialainen bikinimalli tyrmäävänä – Hollywoodin kuumin sinkku?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaismalli Miranda Kerr on tuttu näky muun muassa Victoria’s Secretin muotinäytöksistä ja Voguen sivuilta. Hän erosi tänä vuonna aviomiehestään, näyttelijä Orlando Bloomista, ja sittemmin hänet on yhdistetty Hollywood-tähti Tom Cruiseen.

mirandakerr16122014

Nyt 31-vuotias huippumalli nähdään InStyle-lehden kansikuvassa. Otoksessa kuvankaunis Miranda Kerr poseeraa avaralla kaula-aukolla varustetussa valkoisessa asussa. Lehden sisäsivuilla tähti kiistää suhdehuhut Tom Cruiseen ja Justin Bieberiin, ja Kerrin mukaan hän on ”erittäin sinkku”.

Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut Kerr alkoi seurustella Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari meni naimisiin heinäkuussa 2010 ja heille syntyi vuotta myöhemmin Flynn-poika. Viime vuoden lopussa julkkispari päätti liittonsa. Tällä erää Orlando Bloon deittailee ranskalaista näyttelijätärtä Nora Arnezederia. Pari vietti juuri kuherruslomaa Formenteran saarella Espanjassa.