Tunkeutuja Janne Katajan kotiin keskellä yötä: ”Hyväili jo alapäätään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen televisiokasvo Janne Kataja kertoi viime yönä sosiaalisessa mediasa joutuneensa juuri todistamaan erikoista tapahtumaa, jossa vahvasti juopunut vieras mies tunkeutui Riihimäellä hänen kotiinsa puolen yön aikaan.

Tunkeutuja pääsi lopulta sisään saakka ja päätyi eteisen lattialle, mutta pian sen jälkeen mies ryhtyi masturboimaan ja päätyi lopulta paikalle soitetun poliisiauton kyydissä toisenlaiseen majapaikkaan.

Sattuipa juuri nyt:

Kotimme on Riihimäen keskustassa. Istuin, kuten nytkin istun, hetki sitten keittiössämme kun pihalta kuului kolinaa. Huomasin, että joku humalainen tulee rautaportistamme sisään ja väkevällä askelluksella käy kohden kuistia. Menin kuistin ovelle haastelemaan koputtavan, sekaisin/kännissä olevan, nuoren miehen kanssa.

Aluksi juttelin lasioven lasin läpi, ja selvisi että hän on 21v (aluksi väitti olevansa 15v) ja kaipasi yöpaikkaa sekä ruokaa. Samaan aikaan Ulla soitti makuuhuoneesta paikalle poliisin. kaveri ei ymmärtänyt, että en voi häntä majoittaa koska lapsemme pelästyisi kovaäänistä öykkäriä! Hän kuitenkin kertoi, ettei ole päiviin syönyt joten hellyin ja haien hänelle Graham-lihapiirakan. Maku oli kuulemma tylsä ja kaipasi ketsuppia – hain vaativalle pummille myös sitä!

Tämän jälkeen hän sinnikkäästi pyrki oven raosta sisällä, kielloistani huolimatta, ja samalla soittaen äidilleen. Lopulta äiti vastasi hänen puhelimeensa ja jätkä tyrkkäsi luurin mulle, änkesi sisään ja kaatui railakkaasti eteisen lattialle. Selitin hänen äidilleen tilanteen ja kysyin, että onko ok, jos järjestän hänen poikansa kyydillä hänen luokseen.

Äiti totesi, ettei oikein tiedä, että voisinko kysyä Benjaminen omaa mielipidettä asiaan. Tosin siinä vaiheessa ”Benkku” hyväili jo alapäätään ja kiitti lattialla maaten Jeesusta hyvästä stondiksesta. Kerroin tämän hänen äidilleen, johon äiti ei sanonut mitään. Sitten tulikin jo poliisit ja nuori sankari pääsi lämpimään sekä pissalle. Sellainen kohtaaminen.

Julkaisu käyttäjältä Janne Pekka Kataja.